BLOG

Blog


22 ANI DE EXPERIENȚĂ


In urma cu douazecisidoi de ani , un grup restrans de oameni au avut o dorinta puternica, de a crea un loc in care copiii sa poata creste, intr-un climat optim, armonios si sigur.

Perseverenta, disponibilitatea sufleteasca si profesionalismul a facut ca acest vis sa devina realitate prin Gradinita Mary Poppins. Astfel, debutand ca un proiect timid, s-a transformat intr-un scurt timp intr-un succes.

Amplasata in zona rezidentiala de nord a Bucurestiului, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, Gradinita Mary Poppins isi desfasoara activitatea intr-o cladire utilata modern, cu interioare spatioase si luminoase. Vecinatatea Parcului Herastrau și a terenurilor de joaca extinse a oferit mereu copiilor oportunitati de petrecere a timpului intr-un cadru natural propice dezvoltarii intelectuale, fizice si emotionale.

Fantezia, constanta, rabdarea, pasiunea, seriozitatea au fost calitati absolut necesare in activitatea cu cei mici. A insemnat asumarea unor responsabilitati deloc simple, precum asigurarea confortului necesar, a securitatii mediului in care se desfasoara activitatile si a unei hrane de calitate, pentru ca ei, copiii, sa aiba o dezvoltare armonioasa. Pentru a-i intege pe cei mici au fost necesare o imaginatie bogata si multa pasiune pentru de munca facuta.

Anticiparea dorintelor parintilor a creat un climat de incredere si de profesionalism. Parintii sunt foarte exigenti in ceea ce priveste conditiile in care copiii lor urmeaza sa stea, sa se joace, sa invete, sa manance sau sa doarma si, din acest motiv, au fost placut impresionati cand dorintele lor au fost deja indeplinite. Pe de alta parte, acest lucru a dus la consolidarea relatiilor dintre parinti si educatori si, in plus, orice parinte multumit si-a exprimat satisfactia oferind recomandari foarte bune despre serviciile gradinitei noastre.

Educaţia este arta de a-i face pe oameni să fie mai buni, mai entuziaşti şi mai fericiţi. Gradinita Mary Poppins ofera ce îşi doresc toţi părinţii pentru copiii lor şi ceea ce îşi doresc copiii pentru ei înşişi, să fie fericiţi, sănătoşi, să simtă că gradinita este locul unde sunt acceptaţi, înţeleşi şi respectaţi, iar pregătirea lor emoţională, fizică şi cognitivă să le asigure succesul în orice sistem educaţional.
O contributie importanta la succesul institutiei noastre, de-a lungul anilor, au avut-o colaboratorii nostri si pe aceasta cale ii salutam si le multumim.

Întreg procesul instructiv-educativ precum şi activităţile extraşcolare organizate pe parcursul anilor şcolari au vizat dezvoltarea creativităţii copilului, a gândirii critice, a dorinţei de a-şi exprima propriile opinii. Toate acestea au contribuit la dobândirea încrederii în forţele proprii, au deschis copiilor nostri drumul catre scolile si apoi catre universitatile de prestigiu din Anglia, Franta, Elvetia.

Ca o incununare a eforturilor depuse, autorizarea si acreditarea Gradinitei Mary Poppins a reprezentat o certificare a garantiei calitatii serviciilor oferite si acordarea de nou capital de incredere din partea parintilor comunitatii Mary Poppins.

In prezent, Gradinita Mary Poppins se bucură de recunoaştere naţională ceea ce reflectă calitatea sistemului educaţional şi metodele moderne de predare care plasează elevul în centrul actului educaţional.

Unde ne găseşti

Telefon: 021 233.38.68
Mobil 1: 0723.597.206
Mobil 2: 0745.285.826
Mobil 3: 0722.136.090
Str. Aron Cotruș, nr. 69E, sector 1, București, (Cartierul Francez, Soseaua Nordului)
Email: gradinitamarypoppins@yahoo.com
Website: www.gradinitamarypoppins.ro
© 2020 Gradinita Mary Poppins