Momentele zilei

Odihnă / Activităţi de dezvoltare a aptitudinilor individuale

Dezvoltarea copiilor de vârstă preşcolară este direct influenţată de numărul de ore de odihnă, precum şi de calitatea somnului. Un program corect de odihnă reprezintă un aspect esenţial pentru creşterea armonioasă şi îi ajută pe cei mici să se adapteze la ritmul cerintelor gradinitei.

O gamă largă de cluburi este oferita după amiaza, contra unor costuri suplimentare. Prescolarii pot încerca ceva nou, pentru a îmbunătăți un hobby existent, sau pur și simplu pentru a se distra si recreea. Cluburile sunt conduse atat de personalul gradinitei, precum și de colaboratori externi.

Clubul de pictura
Promovează dezvoltarea sensibilităţii, a imaginaţiei şi a creativităţii artistice prin operarea cu elememte de limbaj plastic (punct, linie, pata de culoare, culori si nonculori). Prescolarii isi vor forma deprinderea de a se exprima plastic, se vor familiariza cu materiale, instrumente şi tehnici artistice variate.

Clubul de sah
Ii învaţă pe copii să gândească analitic şi sintetic, îi obişnuieşte cu procesul de luare a deciziilor, abilităţi pe care copiii apoi le pot transfera în viaţa reală.

Clubul Funny English
Presupune exersarea limbii engleze, prin intermediul cântecelor, jocurilor, micilor scenete. Atracţia o reprezintă instrumentele muzicale colorate şi ritmul jucăuş al cântecelor special concepute pentru acest club.

Clubul de teatru
Pe lângă dezvoltarea creativităţii şi a exprimării artistice, le consolidează copiilor valorile morale, increderea in fortele proprii,ii familiarizeaza cu bunele maniere folosite in societate.

Clubul de educatie fizica
Sportul influenţează pozitiv calităţile fizice şi psihice ale copiilor. Prin practicarea sportului, copiii îşi dezvoltă atentia, curajul, puterea voinţei, viteza de reactie, rezistenta.

Clubul de limbi străine
Le oferă copiilor bucuria de a comunica în limbi străine precum engleză, germană sau franceză .

Clubul de aikido
Ii învaţă pe copii să coopereze, să se apere şi să răspundă cu promptitudine unor evenimente. Copiii dobândesc disciplină, respect, control asupra propriilor stări.

Clubul de dans
Exersând elemente de dans în grup si individual, pe muzică, copiii devin mai sensibili faţă de aceasta, fata de ritm , dobandind flexibilitate si armonie in miscare.

Unde ne găseşti

Telefon: 021 233.38.68
Mobil 1: 0723.597.206
Mobil 2: 0745.285.826
Mobil 3: 0722.136.090
Str. Aron Cotruș, nr. 69E, sector 1, București, (Cartierul Francez, Soseaua Nordului)
Email: office@gradinitamarypoppins.ro
Website: www.gradinitamarypoppins.ro
© 2020 Gradinita Mary Poppins