Prezentare

Gradinita Mary Poppins este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ preșcolar din zona de nord a capitalei, Herastrau, cu predare bilingvă, română-engleză, înființată în anul 2001, acreditată național de Ministerul Educației Naționale (MEN), conform Ordinului de Ministru nr. 4501/02.09.2014.

Gradinita Mary Poppins este un tărâm de poveste unde copiii vin cu plăcere, se simt în siguranță și iubiți, unde învață lucruri interesante într-un mediu calm și relaxant, propriile experiențe fiind baza dezvoltării personale.

Grădinița Mary Poppins promovează educaţia în toate dimensiunile ei, acordând fiecărui copil şansa de a deveni capabil să reacţioneze creativ şi responsabil in situatii diverse d e viata, prin punerea în valoare a calităţilor personale. Copiii obțin competențele cheie necesare trecerii într-o treaptă superioară de educație, oferindu-le mai târziu, ca adulți, oportunități reale de a învăța și de a menține aceste aptitudini și competențe.

Limbile de predare și de conversație sunt engleza și româna, astfel încât copiii să comunice și să învețe în ambele limbi. Gradinita Mary Poppins este alegerea potrivită pentru familiile care își doresc o grădiniță unde copiii își dezvoltă mintea, creativitatea și spiritul. Copiii participă la ore de limba engleză ,la cluburi de actorie, aikido, educatie fizica, dans, jocuri de echipă, excursii și vizite tematice.

Îi învăţăm pe copii să descopere cine şi ce pot fi, prin cultivarea unor calităţi precum respectul și stima de sine, gândirea pozitivă, responsabilitate, spiritul de echipă, toleranță, adaptabilitate.

Jocul este modalitatea prin care copiii descoperă noul, învață să relaționeze, să comunice și să exprime ceea ce simt. Primii ani din viața copilului și perioada imediat următoare pun bazele dezvoltării personalitatii și a plăcerii lui de a învăța, de a interacționa în comunitate și a interesului său față de lume.

Membrii echipei Mary Poppins sunt aleși în primul rând pentru dragostea și afecțiunea față de copii, pentru grija și atenția pe care le-o oferă și, nu în ultimul rând, pentru pregătirea profesională și experiența în domeniul educațional.

Unde ne găseşti

Telefon: 021 233.38.68
Mobil 1: 0723.597.206
Mobil 2: 0745.285.826
Mobil 3: 0722.136.090
Str. Aron Cotruș, nr. 69E, sector 1, București, (Cartierul Francez, Soseaua Nordului)
Email: office@gradinitamarypoppins.ro
Website: www.gradinitamarypoppins.ro
© 2020 Gradinita Mary Poppins