Activităţi extraşcolare

Învățarea prin propriile experiențe

Copiii noștri participă activ la propria lor educaţie. Acestora li se oferă nenumărate oportunități de a se descoperi, de a se cunoaște mai bine și de a se evidenția.

În cadrul Gradinitei Mary Poppins se derulează lunar programe de cunoaştere practică, pentru a oferi copiilor exemple concrete şi experienţe cât mai bogate pentru a-i ajuta să înţeleagă mai uşor cunoştinţele predate în clasă. Copiii au nevoie să vadă, să atingă şi să simtă ce este în jurul lor pentru a-şi satisface curiozitatea şi pentru a învăţa cu plăcere. Învățând prin practică, copiii sunt pregătiți să devină capabili să facă față unor situații-problemă şi să gestioneze corect provocările viitoare.

Vizitele tematice organizate pe parcursul unui an şcolar în diferite destinații, alese în funcție de temele abordate de programa școlară(vizite la:, teatru, Grădina Botanică, bibliotecă, piaţă, ferma de animale, muzee),oferă copiilor oportunităţi diverse pentru a învăţa mai ușor şi pentru a-şi descoperi pasiunile.

Excursiile, proiectele ecologice și umanitare, picnincuri, serbari organizate (Craciun/sfarsit de an scolar) , petreceri aniversare, workshopuri pe diverse tematici sunt surse bogate pentru susţinerea învăţării practice, ce vizează dezvoltarea creativităţii, dobândirea autonomiei şi spiritul de iniţiativă precum şi adaptarea copilului cu succes în societatea actuală.

Toate aceste activitati sunt de cele mai multe ori desfasurate in parteneriat cu diverse institutii din orizontul local, dezvoltandu-se astfel relatii pozitive la nivel de comunitate,si contribuind la procesul de integrare in societate a copiilor.

Unde ne găseşti

Telefon: 021 233.38.68
Mobil 1: 0723.597.206
Mobil 2: 0745.285.826
Mobil 3: 0722.136.090
Str. Aron Cotruș, nr. 69E, sector 1, București, (Cartierul Francez, Soseaua Nordului)
Email: office@gradinitamarypoppins.ro
Website: www.gradinitamarypoppins.ro
© 2020 Gradinita Mary Poppins