Curriculum

Activitatile de invatare sunt desfasurate de educatoare in limbile engleza si romana. Pe langa acestea, in Gradinita Mary Poppins este proiectat si curriculum-ul la decizia scolii (activitati optionale): teatru, dans sportiv, aikido, sah, pictura, pian, educatie fizica, inot.

Un procent mai mare în desfășurarea activităților îl ocupă limba engleză, astfel încât copiii să poată comunica corect şi fluent în ambele limbi. Activităţile derulate pe parcursul unui an şcolar vizează dezvoltarea individuală, socială şi emoţională a copiilor.

Procesul instructiv-educativ în Gradinita Mary Poppins este susţinut de activităţi care îi ajută pe copii să utilizeze în siguranţă o gamă variată de unelte, obiecte, materiale, să întâlnească oameni specializaţi în anumite domenii şi să lucreze cu o varietate de instrumente.

Copiii cunosc şi înţeleg lumea înconjurătoare mai ușor, dacă experimentează, investighează obiecte şi materiale noi, caută răspunsuri, învaţă cum funcţionează diverse lucruri, învaţă cum să se protejeze de pericole, toate acestea ajutându-i în procesul de învăţare.

Unde ne găseşti

Telefon: 021 233.38.68
Mobil 1: 0723.597.206
Mobil 2: 0745.285.826
Mobil 3: 0722.136.090
Str. Aron Cotruș, nr. 69E, sector 1, București, (Cartierul Francez, Soseaua Nordului)
Email: office@gradinitamarypoppins.ro
Website: www.gradinitamarypoppins.ro
© 2020 Gradinita Mary Poppins