#Impreuna pentru #Ukraina
Dragi părinți, 

Vă scriem astăzi, cu gândul la drama pe care vecinii noștri o trăiesc. 

Deși e greu de imaginat sau de explicat greutatea momentelor pe care acești oameni o traversează, este important ca ei să știe că suntem solidari iar rolul nostru de părinți, profesori și oameni este să educăm. 
Obligația noastră în fața copiilor este să condamnăm actele de violență și agresiune, în orice formă se regăsesc ele – fie la nivel individual, fie la nivel de societate sau de țară. Obligația noastră este să formăm oameni curajoși, toleranți, solidari, cu repere de viață sănătoase și cu capacitatea de a distinge răul de bine. Rolul nostru este să educăm astfel încât să putem evolua ca societate și ca indivizi.  

Grădinița noastră s-a alăturat unei inițiative de ajutorare a cetățenilor ucraineni, refugiați în România și încercăm să oferim stabilitate și normalitate pentru cât mai multe familii prin asigurarea unor locuri de cazare, locuri de muncă și acces la educație și școlarizare. 
Copiii ucraineni nu trebuie să simtă neputința adulților de a construi un mediu sigur, în care copiii să crească și să se dezvolte iar familiile lor au nevoie de sprijin. 

Pe lângă suportul acordat copiilor și familiilor și contând pe sprijinul dumneavoastră, comunitatea de părinți, vom constitui, în perioada 28.02.2022 – 02.03.2022, la sediul  grădiniței noastre, centre de colectare a ajutoarelor umanitare pentru cetățenii ucraineni: haine, alimente, medicamente (perfuzoare, ser fiziologic, calmante (algocalmin, nurofen, ibuprofen), antibiotice (ampicilina), garouri, pansamente, tifon, produse de igienă, produse pentru bebeluși. 

Vă mulțumim! 

Echipa noastră #Împreună pentru #Ucraina

#Împreună pentru #Ucraina

Unde ne găseşti

Telefon: 021 233.38.68
Mobil 1: 0723.597.206
Mobil 2: 0745.285.826
Mobil 3: 0722.136.090
Str. Aron Cotruș, nr. 69E, sector 1, București, (Cartierul Francez, Soseaua Nordului)
Email: office@gradinitamarypoppins.ro
Website: www.gradinitamarypoppins.ro
© 2020 Gradinita Mary Poppins